Onze tevreden klanten

Keurmerken & garantie

Om u ervan te verzekeren dat u bij Hair4You aan het juiste, betrouwbare adres bent, willen we u op een aantal belangrijke factoren wijzen. Wij begrijpen dat u een haarwerkspecialist zoekt die u volledig kan vertrouwen en waarbij uw pruik of haarwerk in goede handen is. Daarom garanderen wij onze klanten haarwerken en materialen van de beste kwaliteit en bieden wij een professionele werkwijze. Alle haarwerkers bij Hair4You ondergaan eerst een cursus voor het bevestigen van nieuwe haarsystemen. Deze cursus bestaat uit drie modules, waarbij de deelnemers na afloop een diploma krijgen. Enkel de personen die het diploma behalen, kunnen de materialen bestellen en met haarwerkjes werken. Op deze manier garanderen wij u van alleen het allerbeste haarwerk uit Stramproy, Limburg.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Transparantie van Hair4You uit Stramproy

Hair4You heeft al meer dan 20 jaar ervaring als haarwerkspecialist in de haarwerkbranche. Bij ons staan kwaliteit en goede service hoog in het vaandel. Hair4You is voornamelijk in Zuid-Nederland actief, maar wordt ook in de rest van Nederland steeds bekender. Door onze goede reputatie van topkwaliteit haarwerken groeit en innoveert Hair4You uit Stramproy steeds meer. Hair4You heeft een hoog transparantieniveau, waarbij al onze belangrijke gegevens ten aanzien van de website helder en duidelijk gecommuniceerd worden. Daarnaast kunt u ons eenvoudig bereiken via het contactformulier.

 

 

Externe klantenbeoordelingen

Bent u benieuwd naar eerdere ervaringen van onze klanten? Bekijk dan de referenties op de website. Hier kunt u uitgebreid nalezen wat klanten vinden van onze haarwerken en service uit Stramproy, Limburg. Natuurlijk kunt u als klant zijnde ook zelfs een bericht achter laten. Wij vragen dan ook regelmatig aan klanten wat hun mening is over Hair4You en of zij deze met ons willen delen.

Samenwerkingen met professioneel internetbureau

Hair4You is opgezet door een professioneel internetmarketingbureau met als specialisatie webdesign en jarenlange expertise in het veld.

Aangesloten bij zorgverzekeraars van Nederland

Hair4You is aangesloten bij de zorgverzekeraars van Nederland. Hierdoor kunt u een deel van de kosten van uw haarwerk laten vergoeden bij door uw zorgverzekeraar. De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2014 is voor iedere persoon 409 euro. Wanneer u wegens medische redenen een pruik of haarwerk wilt, dan zal uw zorgverzekeraar u tegemoet komen in de kosten. U ontvangt tevens een extra vergoeding, wanneer u aanvullend verzekerd bent. Het bedrag van deze aanvullende vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Heeft u vragen over de vergoeding of het aanvragen hiervan dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op of loop eens binnen in onze salon in Stramproy, Limburg.

 

 

Wilt u ook deel uitmaken van het het Hair4You netwerk? Wij zijn op zoek naar professionele partners die hun klanten een goed gevoel willen geven door middel van het aanbieden van kwalitatieve haarwerken en ons service concept. Dit houdt in: advies, kwalitatieve en duurzaam werk en onderhoud. Als dit partnerschap u aanspreekt en wilt u graag meer informatie ontvangen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk met u contact opnemen.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op