Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Hair4You haarwerken, haarprotheses en pruiken  

De haarspecialisten van Hair4You zijn gespecialiseerd in haaroplossingen bij haarverlies. Hierbij valt te denken aan haarwerken, haarprotheses, pruiken en haarstukjes. Door onze uitgebreide vakkennis en door het feit dat we Hair4You continu blijven doorontwikkelen, kunt u erop vertrouwen dat u bij ons in goede handen bent. Door onze klantgerichte en persoonlijke aanpak zullen we uw probleem met beide handen aanpakken en met een effectieve oplossing komen. Aangezien kaalheid en haaruitval een flinke weerslag op uw zelfvertrouwen kan hebben, staan wij voor u klaar met raad en daad om het probleem op te lossen.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Diverse oorzaken voor kaalheid en haaruitval

Er zijn verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op kaalheid en haarverlies, en dit zijn zowel natuurlijke factoren als onnatuurlijke factoren. Zo kan haarverlies een ongewenst resultaat zijn van chemotherapie, bestraling of het gebruik van bepaalde medicijnen. Er zijn ook ziektes die (gedeeltelijk) haarverlies als symptoom hebben, bijvoorbeeld diverse vormen van Alopecia. Daarnaast kunnen kaalheid en haarverlies veroorzaakt worden door genen, stress of trauma (bijvoorbeeld brandwonden).

Haaroplossingen op maat

Hair4You heeft een passende oplossing die zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Ons assortiment aan haaroplossingen is zeer uitgebreid. We bieden bijvoorbeeld pruiken, haarstukken, trenzen, toupets, haarwerken en andere soorten haaraanvullingen, alle zowel van synthetisch haar als van echt haar. Wij bepalen samen met u wat de beste oplossing is en zorgen ervoor dat uw haaroplossing op de juiste wijze wordt aangemeten. We bespreken onze mogelijkheden en geven aandacht aan uw wensen, en daarmee zorgen we voor een haaroplossing op maat die bij u past.

Haarwerken en pruiken met uitstekende service

Onze haaroplossingen zijn voor zowel dames als heren. Ongeacht de aard van het probleem, wij kunnen u van dienst zijn met een pruik, haaraanvulling of haarprothese op maat. Wij bieden professioneel, deskundig en persoonlijk advies waar u echt iets mee kunt. Daarnaast gaat onze service verder: wij regelen alles rechtstreeks met uw zorgverzekering, zodat u hier niet mee aan de slag hoeft. Bent u niet in de gelegenheid om naar de salon te komen, of wilt u liever in uw eigen vertrouwde omgeving voorzien worden van een haaroplossing? Geen enkel probleem, want wij kunnen ook bij u thuis langskomen. Onze ambulante service is mogelijk in Limburg en het oosten van Noord-Brabant.

Ambulant / aan huis locaties

Hair4You heeft een aan huis service zodat u in het comfort van uw eigen omgeving haarstukjes en pruiken kunt passen en kunt laten aanmeten. Wij werken in de volgende gebieden:

 • Midden Limburg (Omgeving Weert, Roermond, Beesel, Leudal, Roerdalen & Maasgouw)
 • Zuid-Limburg (Omgeving Maastricht, Heuvelland, Heerlen, Geleen & Sittard)
 • Noord Limburg (Omgeving Venlo, Venray, Arcen, Grubbenvorst)
 • Noord Brabant - Oosten (Cranendonck, Someren, Asten, Deurne, Gemert,Helmond, Geldrop, Eindhoven, Veldhoven)
 • België (Omgeving Maaseik, Kinrooi, Bree, Bocholt, Peer, Opglabbeek, Meeuwen-Gruitrode, Dilsen-Stokkem)

Mocht u twijfelen of wij ook bij u langs kunnen komen? Neem contact op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op