Onze tevreden klanten

Totale haar metamorfose

Metamorfoses, verschillende tv-programma's trekken er miljoenen kijkcijfers mee. Mensen die mede door hun uiterlijk vaak erg onzeker zijn, ondergaan een flinke transformatie op het gebied van kleding, make-up en haar. Het lijkt een fenomeen waarvoor men maar zelden in aanmerking komt, maar iedereen kan wel eens zo'n opfrisser gebruiken, of u uw huidige kapsel nu moe bent of niet. Hair4You kan u die haar metamorfose bieden! Wij kunnen voor u een geheel nieuw kapsel creëren, waardoor u zich weer als herboren voelt en een frisse look krijgt.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Vooraf advies

Hair4You is gespecialiseerd op het gebied van haar metamorfose. Wanneer u merkt dat uw haar niet meer bij u past of u simpelweg al jarenlang met hetzelfde kapsel rondloopt, kunnen wij met knippen, verven en stylen uw kapsel weer helemaal bijdetijds maken. Vanzelfsprekend nemen we voorafgaand aan de metamorfose alle mogelijkheden met u door. Wanneer u haarproblemen heeft, is dit natuurlijk geen probleem. Wij adviseren u graag bij het ontwikkelen van uw nieuwe stijl. We zullen samen met u kijken naar wat het best bij u past en waar u zicht het prettigst bij voelt.

Knippen en verven

De haar metamorfose van Hair4You bestaan onder andere uit een frisse knipbeurt, waarbij we uw haar zo kort knippen als u zelf wilt. Daarnaast kunnen we zelfs een kort kapsel enorm verlengen met haarextensions. Wilt u uw haar metamorfose vooral laten bestaan uit een nieuwe frisse kleur voor uw haar? Geen enkel probleem, bij de haar metamorfose staan onze kleurspecialisten voor u klaar. Zij verven uw haar in de haarkleur die u zelf heeft uitgekozen met eventuele kleurnuances. Van kort naar lang of van licht naar donker, het is allemaal mogelijk met de haar metamorfose van Hair4You!

Make-up naar wens

Is een haar metamorfose nog niet genoeg verandering voor u? Dan kunnen onze visagisten u een make-up advies geven. Vanzelfsprekend doen ze dit alleen wanneer u zelf hiervoor kiest. Zij zullen accenten leggen op de mooiste delen van uw gezicht, waardoor uw gezicht nog mooier uitkomt. Zo vormen uw gezicht en kapsel tot slot een mooie eenheid die bij uw persoonlijkheid past. Voor meer informatie over onze haar metamorfose en make-up-advies, kunt ons bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op