Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Haarkleurtechnieken

Met het verven van het haar is er veel mogelijk. Verschillende kappers kunnen gespecialiseerd zijn in verschillende haarkleurtechnieken. De mogelijkheden op het gebied van haarkleuring is tegenwoordig eigenlijk onbeperkt.

Misschien heeft u zelf ook eens met haarverf gewerkt of heeft u thuis geprobeerd om uw eigen haar te verven. Als dat zo is, dan weet u dat het verven van haar niet voor iedereen is weggelegd, en dat de resultaten soms anders zijn dan verwacht. Wanneer u niet de juiste haarkleurtechnieken gebruikt, kan het verven van het haar diverse gevolgen hebben. Zo kan het resultaat bijvoorbeeld tegenvallen of bijna niet zichtbaar zijn, maar is het ook mogelijk dat het resultaat juist extreem is: wel eens geel of groen haar gehad na het verven? Het kan gebeuren!

Omdat alle kappers bij Hair4You een afgeronde kappersopleiding hebben en aanvullende cursussen gehad hebben om verschillende kleurtechnieken voor het haar te leren, loopt u bij Hair4You niet het risico dat het resultaat van uw haarkleuring tegenvalt. Zowel uw eigen haar als uw haarstuk, pruik of haaraanvulling wordt bij Hair4You door professionele kappers geverfd.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Nieuwe haarkleurtechnieken

Onze kappers beschikken over meer dan alleen de basis haarkleurtechnieken. Zij kunnen ook overweg met speciale technieken, waaronder low light/high light hair, hair painting, voorpigmenteren, ontkleuren, folie technieken en balayage technieken. Natuurlijk kunnen onze kappers u ook een coupe soleil geven, uw grijze haar verven of speciale effecten in uw haar creëren met haarverf.

Waarom verschillende kleurtechnieken voor het haar?

Naarmate de tijd vordert en er nieuwe trends komen op het gebied van haar, is het nodig dat kappers op de hoogte blijven van innovatieve kniptechnieken. De modernste kapsels zijn vaak niet te realiseren met de knip- en kleurtechnieken van vroeger.

Moeten de kleuren in uw haar bijgewerkt worden? Of wilt u juist nieuwe, moderne kleuren in uw haar? Kies dan voor een kapsalon waar de kapsters opgeleid zijn om de nieuwste haarkleurtechnieken te kunnen toepassen. Wilt u meer weten over de kleurtechnieken die Hair4You toe kan passen op uw haar? Neem dan contact op via 0495-561663 of stuur een e-mail naar info@hair4you.nl.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op