Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Haaroplossingen op maat

Hair4You gelooft in oplossingen op maat. Uw haar is belangrijk voor u, ook als het niet zit zoals u wilt of wanneer u graag wat meer haar zou hebben gehad. Hair4You is een uniek haarintegratiesysteem en een oplossing voor ieder haarprobleem. Wij geloven in oplossingen en behandelingen op maat. In onze salon krijgt iedere klant persoonlijke aandacht en hebben we ruimte voor privébehandelingen. Wanneer een bezoek aan onze salon niet mogelijk is, kunnen onze haarspecialisten ook bij u langskomen.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Haarproblemen oplossen

Haarproblemen hebben niet altijd dezelfde oorzaken. We spreken van een haarprobleem wanneer iemand bijvoorbeeld last heeft van haaruitval of dun, droog of futloos haar. Dit kan komen door erfelijke factoren, maar ook door hormonale afwijkingen. Wanneer uw haarprobleem een negatieve invloed heeft op uw zelfvertrouwen is het tijd om u door Hair4You te laten helpen. Het haarintegratiesysteem is niet alleen de oplossing voor uw haarprobleem, maar ook voor andere ontstane problemen, bijvoorbeeld op sociaal vlak.

Meer dan een haarspecialist

Hair4You is meer dan alleen een haarspecialist. Wij zijn uw specialist op het gebied van huid, haar en ontspanning. De oplossing van een haarprobleem is niet voor iedereen dezelfde oplossing. In sommige gevallen biedt verlenging en verdikking middels het Hair4You-systeem de perfecte oplossing, in andere gevallen zullen styling en uw zelfvertrouwen meer werk nodig hebben. Hoe dan ook is het resultaat dat u kunt genieten van prachtig, vol haar dat u altijd bij u draagt.

De kernwaarden van Hair4You

Met Hair4You worden er sensationele looks gecreëerd, technisch perfect en moeiteloos chic. Een kapsel dat modern blijft en dag na dag goed zit. Het zijn de kernwaarden van Hair4You die hiervoor zorgen:

 • Hair4You accentueert uw beste gezichtskenmerken.
 • Met het juiste onderhoud blijven de haarwerken perfect zitten, dag na dag.
 • Hair4You is er altijd; zwemmen, sporten of regen vormen geen probleem meer.
 • Niemand merkt dat uw eigen haar is versterkt.
Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op