Onze tevreden klanten

Heeft u last van een haarprobleem?

Haaruitval is een probleem dat veel voorkomt, zowel bij mannen als bij vrouwen. De haargroei is bij iedereen genetisch bepaald, waardoor u zelf vrijwel niks kunt doen aan dit probleem. De ene persoon heeft juist veel haargroei en de andere heeft juist minder dik haar, last van haaruitval of haar dat niet meer teruggroeit. Deze laatste punten zijn natuurlijk vervelend en u wilt deze uiteraard het liefst voorkomen, maar dat is niet altijd mogelijk. Wij van Hair4You kunnen samen met u dit probleem oplossen door een pruik, haarstukje of toupet aan te meten.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Haarproblemen door gebruik medicatie

Haaruitval en kaalheid hebben verschillende oorzaken. Zo kan uw haaruitvalt ontstaan door het gebruiken van geneesmiddelen. Er zijn diverse soorten geneesmiddelen die haarproblemen teweegbrengen bij vrouwen en mannen. Hierbij kan gedacht worden aan de chemotherapie die een extreme vorm van haaruitval als gevolg kan hebben. Maar er zijn meer medicijnen die kaalheid voortbrengen, waaronder bloedverdunners en medicatie voor het hart.

Andere oorzaken van haarproblemen

Naast gebruik van geneesmiddelen die haarproblemen met zich mee kunnen brengen, zijn er ook nog andere oorzaken die deze problemen teweeg kunnen brengen. Zo kan ook roken een haarprobleem veroorzaken. Wanneer u rookt wordt de doorbloeding van de huid namelijk minder en hierdoor zal de doorbloeding bij de haarwortels ook worden vermindert. Daarnaast is stress een oorzaak van de uitval van haren. Hiernaast zijn er meer aanleidingen die haarproblemen kunnen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een ijzertekort, anorexia, afwijking aan de schildklier en hormonen.

Los samen met Hair4You haarproblemen op!

Kaalheid en haaruitval zijn haarproblemen die uw zelfvertrouwen kunnen schaden. U voelt zich minder op uw gemak wanneer er wellicht kale plekken op uw hoofd te zien zijn. Bij Hair4You doen we er alles aan om uw zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Dit doen we door u echt en kwalitatief hoogwaardig haar te geven. Door het gebruik van kwaliteitshaar voelt u zich op het gemak bij het dragen van een toupet of een pruik. Neem contact met ons op en breng samen met ons uw zelfvertrouwen terug!

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op