Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Haarstukken met klem van Hair4You

Heeft u last van dun en fijn haar of haarverlies? Geen zorgen, want wij hebben verschillende oplossingen voor u. De haarstukjes met klem van Hair4You kunnen de uitkomst zijn voor uw probleem. Clip in haarstukken zijn handig in gebruik omdat u zelf bepaalt wanneer u ze aan uw haar bevestigt en weer eruit haalt.  

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Typen haarstukken met klem

Clip in haarstukken geven een mooi resultaat aan uw kapsels waarbij het lijkt alsof het haar helemaal van uzelf is. U heeft de keuze uit permanente haarstukken met klem of haarstukken die u kunt afnemen. Laatstgenoemde heeft vele voordelen omdat deze soort minder schade oploopt en langer mooi blijft. U kunt deze haarstukken namelijk uitdoen tijdens het douchen of slapen, waardoor ze niet beschadigen.

Een volle bos haar

Niet alleen als u last heeft van haarverlies kunt u kiezen voor permanente haarstukken of haarstukjes met klem. Ook als toevoeging op uw uiterlijk of als u simpelweg een voller kapsel met meer haar wilt, zijn haarstukjes een prima oplossing. Door de haarstukken met klem kunt u nu zelf bepalen wanneer u met voller haar over straat gaat.

Uw wensen, onze zorg

In een persoonlijk gesprek met de specialisten van Hair4You kunnen al uw wensen besproken worden. Professionals zullen zorgen voor het juiste aangemeten haarstukje met clip dat past bij uw kapsel. U krijgt persoonlijk advies over het materiaal van de haarstukken en de kleur, wat zal resulteren in een natuurlijke look.  Zoals u ziet, de oplossing ligt binnen handbereik. Neem contact met ons op voor alle informatie over de haarstukken met klem en maak een persoonlijke afspraak.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op