Onze tevreden klanten

Haarstukken voor mannen

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem dat vaker voorkomt bij heren dan bij dames. Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben zoals langdurige stress, erfelijke aanleg, het gebruik van medicijnen of ziekte. Haarverlies kan uw zelfvertrouwen aantasten waardoor u zich niet meer zeker over uw uiterlijk voelt. Gelukkig biedt Hair4You de oplossing tegen haaruitval: een haarstuk voor mannen! Haarstukjes zorgen voor een vollere haarbos waardoor u weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wat zijn mannen haarstukjes?

Een haarstuk bedekt een gedeelte van uw hoofd en is de moderne oplossing voor mannen om kaalheid op een natuurlijke wijze te camoufleren. In tegenstelling tot een pruik die het hele hoofd bedekt, zijn haarstukjes voor mannen een toevoeging waar slechts een deel van het hoofd wordt bedekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kalende gedeelte op uw voor- of achterhoofd.

Verschillende soorten haarstukken

Bij Hair4You zijn er verschillende haarstukjes te krijgen. U kunt kiezen voor een synthetisch haarstuk voor mannen welke is gemaakt van synthetisch haar, een haarstuk van echt haar of een combinatie van beide materialen. Een haarstukje voor mannen dat is gemaakt van echt haar heeft een betere kwaliteit, maar is ten opzichte van synthetische haarstukjes ook duurder. Alle haarstukken worden op een professionele wijze aangebracht zodat niemand in uw omgeving door zal hebben dat u een mannen haarstuk draagt.

Last van haarverlies? Kies een haarstukje van Hair4You!

Heeft u last van haarverlies en bent u nog op zoek naar een haarstuk voor mannen, dan bent u bij Hair4You aan het juiste adres. Samen met u kijken wij welk haarstukje het beste bij uw haar en hoofdhuid past, zodat u bent verzekerd van een prachtig haarstuk dat haast niet van echt haar te onderscheiden is!

Benieuwd wat Hair4You voor u kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Hair4You helpt u graag om uw volle haarbos weer terug te krijgen.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op