Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Haaraanvulling

Wanneer u behoefte heeft aan herstel van uw haar, maar een pruik te veel is, kunt u kiezen voor een haaraanvulling van uw haar. Een haaraanvulling vult het bestaande haar aan met synthetisch haar. Zo krijgt u weer een volledige haardos en meer volume. Een haaraanvulling die door Hair4You wordt aangemeten, is onzichtbaar als u deze draagt. Niemand kan dus zien dat u problemen heeft met uw haar. Een haar aanvulling kan bij tal van haarproblemen een oplossing zijn.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Haaraanvulling de oplossing bij kale plekken!

Jaarlijks hebben alleen al in Nederland duizenden mensen last van plaatselijk haaruitval of dunner wordend haar. Ondanks dat u van kale plekken erg kunt schrikken, is er in de meeste gevallen niets ernstigs aan de hand. Ongeacht of u met ziekte kampt of niet, kunt u zich door de kale plekken onzekerder voelen. Wilt u om die reden of een andere reden de kale plekken aanvullen? Dan kunt u kiezen voor een haar aanvulling. Deze vult de lege plek op met haar dat niet te onderscheiden is van uw eigen haar. Door het haar op de juiste manier aan te brengen, is het zowel voor u als voor anderen niet meer zichtbaar en voelbaar dat er eigenlijk een stukje haar ontbrak.

Dun haaroplossing

De realiteit is dat echt niet iedereen van nature een volle haarbos heeft. Niet iedereen heeft veel haar en niet iedereen heeft dik haar. Wanneer u uzelf niet comfortabel voelt met uw haar, kunt u dit gevoel veranderen door te kiezen voor een eenvoudige aanvulling. De haar aanvulling vult uw haar op met synthetisch of echt haar en dat zorgt voor meer volume! Het haar, synthetisch of echt, is niet te onderscheiden van echt haar. Na de behandeling met haar aanvullingen heeft u de volle haarbos waar u voorheen alleen maar over kon dromen!

Haaraanvulling voor uw vertrouwen

Door dun haar of kale plekken kan uw zelfbeeld een deuk oplopen. Daar weet de ontwikkelaar van Hair4You, Thijs Arits, alles van. Door het haarprobleem te verhelpen, kan uw zelfbeeld echter eenvoudig worden hersteld. Wilt u niet elke dag met uw haarprobleem worden geconfronteerd? Ga dan voor deze simpele oplossing. We helpen u graag aan een haaraanvulling of hair extensions, zodat uw uiterlijk én zelfbeeld worden hersteld en u uzelf weer prettig kunt voelen met uw uiterlijk. U komt na de relatief eenvoudige en snelle behandeling weer goed voor de dag en kunt uzelf daardoor weer comfortabel en uzelf voelen!

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op