Onze tevreden klanten

Ga voor een haaroplossing op maat

In Nederland komen haarproblemen vaak voor. Niet alleen mannen hebben last van dit fenomeen, maar ook bij vrouwen komt dit voor. Meestal is de haargroei, oftewel de kaalheid, genetisch bepaalt, waardoor u aan deze haarproblemen niets kan doen. U kunt echter wel deze problemen oplossen door gebruik te maken van de diensten die wij aanbieden bij Hair4You. Zo bieden wij u een haaruitval behandeling met een prachtig eindresultaat. Niemand zal opmerken dat u eigenlijk een haarprobleem heeft.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Mogelijkheden bij Hair4You

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden voor pruiken, toupets en haarstukjes. Zo zijn er de standaard modellen die beschikbaar zijn in diverse kleuren, lengtes en haarstijlen. Maar naast deze modellen wordt er bij ons meer geboden. Om haaruitval bij mannen en vrouwen te verbergen bieden we namelijk ook haaroplossingen op maat aan.

Er zijn verschillende haaruitval behandelingen:

 • U kunt kiezen voor het Profile Hair System. Dit is een dunne lace die semi permanent bevestigd kan worden op uw hoofd.
 • Daarnaast kan er gekeken worden voor een infill methode. Hierbij wordt gebruik gemaakt van uw eigen haar. Deze methode wordt vaak gebruik bij mensen die last hebben van haaruitval, maar wel nog eigen haar hebben.
 • Medihair is een methode die bestaat uit diverse modellen, ICON, XTS of de Next Generation. Er wordt bij deze haaruitval behandeling gebruik gemaakt van een tweede huid. Bij Hair4You kiest u voor het product dat het meest bij u in de smaak valt.

Verberg kaalheid met haaruitval behandeling

De mogelijkheden die door ons worden geboden voor het verbergen van haaruitval en kaalheid hebben verschillende bevestigingsmethodes. De haarstukjes kunnen vastgezet worden met plakrondjes, met klemmetjes, met een kleefvloeistof of met een transparante plakstrip. Verschillen in deze methodes kunnen gevonden worden in de houdbaarheid van de bevestigingsmethodes en de stevigheid ervan. Met een haarstukje, pruik of toupet van Hair4You geniet u van diverse voordelen. Zo kunt u douchen en zwemmen met deze haarstukjes, uw haar voelt natuurlijk aan en het is niet voelbaar of zichtbaar voor de mensen in uw direct omgeving. Kies overigens altijd voor een haaroplossing die bij uw wensen past.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op