Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Haarverlies bij mannen

Niet alleen op een oudere leeftijd komen haarproblemen voor, ook jonge mensen kunnen lijden aan haarproblemen. Haarverlies kan zowel voorkomen bij mannen als bij vrouwen, echter komt het probleem vaker voor bij mannen. Ongeveer één op de drie mannen zal in zijn leven te maken krijgen met haaruitval. De meest voorkomende vorm van haarverlies is bij mannen Alopecia Androgenetica, een erfelijke vorm van haaruitval. Bij deze vorm van haarverlies ontstaan er op het voorhoofd inhammen of zal er op de kruin van het hoofd een kale plek ontstaan.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

De nummer één oorzaak van haarproblemen

De grootste veroorzaker van haarproblemen zoals haaruitval of haarverlies bij vrouwen en mannen, is stress. Wanneer u geen goede balans heeft tussen spanning en ontspanning ontstaat er stress in uw lichaam. Dit leidt tot een verhoging van adrenaline en cortisol. Wanneer de adrenaline in de hoofdhuid in contact komt met talgklieren wordt er melkzuur geproduceerd. Dit heeft een negatief effect op de haargroei en de hoofdhuid en zal dan ook leiden tot haarverlies bij mannen en vrouwen.

Oplossingen voor mannen en vrouwen met haarverlies

Bij Hair4You helpen wij u graag om samen tot een oplossing te komen voor allerlei haarproblemen. Zo bieden wij verschillende uitkomsten op het gebied van haaruitval bij zowel mannen als vrouwen. Hierbij kunt u denken aan haarstukjes, pruiken of een toupet. Deze oplossingen worden verwerkt in uw eigen haar, zodat u weer kunt genieten van een volle haardos. Wij bieden tal van oplossingen voor vrouwen met haarverlies, maar helpen natuurlijk ook graag mannen met haarverlies.

Kies voor Hair4You

Door het unieke haarintegratie-systeem van Hair4You wordt het haarstukje, de haarprothese of het haarwerk op een speciale wijze verwerkt in het eigen haar, waardoor uw haarprobleem onopvallend wordt opgelost. Neem contact op met Hair4You voor vrijblijvend advies.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op