Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Haarverlies tegengaan met Hair4You

Haarverlies is een proces wat natuurlijk plaats vindt, elke dag verliest u zo'n 50 tot 150 haren per dag. Verliest u per dag veel meer haren? Dan kan het zijn dat u last heeft van haarverlies. Dit probleem komt veel voor bij mannen, maar ook vrouwen kunnen hieronder lijden. Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben, maar het meeste ontstaat haarverlies door stress. Kom hier meer te weten over hoe dit probleem opgelost kan worden!

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Ga haarverlies door stress tegen

Wanneer u lijdt aan haaruitval dat veroorzaakt wordt door stress, dan zijn hiervoor verschillende tips waardoor dit haaruitval verminderd kan worden of zelfs helemaal weg kan trekken. Het is belangrijk om de doorbloeding in uw hoofd te verbeteren om haarverlies dat veroorzaakt wordt door stress tegen te gaan. Deze doorbloeding kan worden bevorderd door een gezichtsmassage, uw gezicht te wassen met ijskoud water of door meer te lachen. Maar er zijn meer tips en zo is het goed om uw hersenen te laten kraken, genoeg slaap te nemen of gebruik te maken van ontspannende middelen zoals Valeriaan en Sint Janskruid.

Andere oplossingen voor haarverlies

Mocht het nu niet lukken om de ongewenste stress te verminderen en kunt u de balans tussen ontspanning en spanning niet terug vinden, dan bieden wij bij Hair4You voor u dé uitkomst! Zo kunt u bij ons terecht als u haarverlies door stress ervaart. Wij bieden haarstukjes, haarwerken en haarprotheses om haaruitval bij mannen en vrouwen te verbergen. Door het unieke haarintegratie systeem wat wij bij Hair4You hanteren zal niemand opmerken dat u een haarstukje draagt.

Hair4You is er voor u!

Wilt u een vrijblijvend advies over uw haarproblemen, dan kunt bij ons terecht. Zowel personen met kort haar als lang haar kunnen kiezen voor oplossing bij Hair4You. Naast een opvulling van kale plekken kan er bij Hair4You ook gekozen worden voor een haarverlening. Zo kunnen wij haarverlies samen tegengaan. Kom naar Hair4You waar we samen met u zoeken naar de beste passende oplossing voor u en uw haarprobleem!

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op