Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Haarvolume

Om meer volume in uw haar te krijgen, zijn er diverse oplossingen mogelijk. Zo zijn er verschillende soorten haarwerken, haaraanvullingen en haarvervangingen beschikbaar, die alle zorgen voor meer haarvolume. Hair4You heeft de oplossing voor dun en futloos haar. Met ons systeem van haarintegratie krijgt u gegarandeerd meer haarvolume.

Lees hieronder meer informatie of vraag de brochure aan.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Meer volume in haar

De meeste mensen willen meer haar, of tenminste meer haarvolume. Hiervoor heeft u wellicht al van alles geprobeerd. Is uw haar dun en heeft het een zwakke structuur? Lijkt het op sommige plekken misschien wel alsof u kaal bent, of is er daadwerkelijk sprake van kale plekken? Heeft u alle trucs al geprobeerd, maar werkt niets? Kom dan naar onze salon, zodat wij uw haarprobleem kunnen bekijken om zo tot een geschikte oplossing te komen en/of u te voorzien van een passend advies.

Meer haarvolume door behandeling

Er zijn natuurlijk talloze stylingproducten waarvan u een volle bos haar zou moeten krijgen. Alleen werken die niet naar berhoen als u nu eenmaal weinig haar heeft. Wat u nodig heeft, is extra haar. Haar dat er natuurlijk uitziet. Bijvoorbeeld met het Hair4You integratiesysteem, waarbij extra haar via een unieke bevestigingsmethode geplaatst wordt. Met deze bevestigde haarstukjes kunt u alles doen, zelfs sporten en zwemmen. Het haar wordt op een natuurlijk wijze bevestigd en niemand ziet dat het niet uw eigen haar is.

Wilt u meer volume in uw haar? Dan is dit uw kans. Lees meer op onze website en neem vrijblijvend contact op met Hair4You.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op