Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Haarwerken en pruik onderhoud

De verzorging van uw haarwerk is erg belangrijk om de kwaliteit ervan te behouden. Het haarwerk fungeert als gedeeltelijke vervanging van het echte haar en moet daarom verzorgd en onderhouden worden. Voor een optimale gebruiksduur is het van belang de juiste onderhoudsmethodes toe te passen. Bij Hair4You wordt uw haarwerk of pruik om de 4 weken behandeld en verzorgd, zodat u altijd beschikt over een mooi onderhouden haarstukje. Een vastzittend haarwerk kunt u natuurlijk ook eenvoudig thuis onderhouden.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Onderhoud haarwerken in de salon

Om de pruik te voorzien van het juiste onderhoud wordt hij iedere 4 weken behandeld in de salon. Het team van specialisten zal zorgvuldig uw pruik onderhouden en op professionele wijze het haarwerk verzorgen. Door regelmatig langs te komen en door frequent onderhoud zal het haarstukje of pruik optimaal resultaat behouden. In de salon weten ze hoe het product het beste gereinigd kan worden en zal uw pruik altijd in professionele handen liggen.

Onderhoud haarwerk thuis

Ook thuis is haarwerk onderhoud en reiniging belangrijk. In principe vergen haarwerken niet heel veel meer onderhoud dan eigen haar. Het is vooral belangrijk om het haar regelmatig te wassen zodat de vieze stoffen eruit gaan. Voordat u het haar gaat wassen, is het verstandig eerst het haarwerk goed te borstelen met een speciale borstel zodat de eventuele klitten eruit zijn. De speciale shampoo breng je zorgvuldig over het haar aan en laat je even intrekken. Tot slot spoel je de shampoo met de richting van het haar eruit. Een conditioner zal vervolgens de kwaliteit goed doen. Deze onderhoudsproducten voor uw haarstukje zijn te verkrijgen in onze salon.

Wat is schadelijk voor het haar?

Bij het onderhoud van de pruik of het haarwerk hoort niet alleen het wassen en reinigen. Ook moet u ervoor zorgen dat uw haarwerk niet in aanraking komt met schadelijke factoren die het haarwerk kunnen aantasten. Om slijtage te voorkomen, is het belangrijk voor u om te weten hoe het slijtage proces voorkomen kan worden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat uw haarwerk niet in aanraking komt met warmtebronnen en let op bij overmatige transpiratie en wrijving waarbij schade aan het haarwerk of de pruik opgelopen kan worden. Door het haarwerk met zorg te dragen en de juiste onderhoudsmethodes toe te passen, zal uw haarwerk lang mooi blijven en ervaart uzelf een prettig draagcomfort. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij van Hair4You staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op