Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Haarwerken voor mannen

Gedeeltelijk of geheel haarverlies kan soms al op jonge leeftijd bij mannen beginnen. Ook andere factoren zoals stress, het gebruik van medicijnen of ziekte kunnen oorzaken zijn van haaruitval. Haaruitval zorgt voor kale plekken bovenop uw hoofd of een hoog opgetrokken haargrens, waardoor u zich onzeker over uw uiterlijk kunt voelen en uw zelfvertrouwen vermindert. Gelukkig bestaan er tegenwoordig oplossingen voor dit probleem! U kunt een haarwerk voor mannen dragen waardoor u er weer jonger uit ziet en weer zelfverzekerd met een vollere haarbos door het leven gaat.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Synthetische haarwerken

Synthetisch haar is over het algemeen onderhoudsvrij, zit altijd goed in model en is tegenwoordig een populair haarwerk voor mannen. Synthetische haarwerken zijn haast niet van echt haar te onderscheiden en zijn goedkoper dan haarwerken die gemaakt zijn van echt haar. Synthetisch haar is niet bestand tegen hitte en wrijving, waardoor u met een synthetisch mannen haarwerk niet kunt slapen en douchen.

Haarwerken van echt haar

Haarwerken van echt haar zijn net als synthetische haarwerken niet van echt haar te onderscheiden. Dit haarwerk voor mannen voelt natuurlijk aan en kan permanent worden gedragen. Met een haarwerk van echt haar kunt u vrijwel alles doen wat u met uw echte haren ook kunt. Denk hierbij aan verven, föhnen, wassen, douchen, slapen en zelfs zwemmen!

Verbeter uw zelfvertrouwen

De haarwerken voor mannen van Hair4You zijn de moderne oplossing om kaalheid te verbergen. Onze haarwerken zijn niet van echt haar te onderscheiden en bedekken de kale plekken op uw hoofd op een natuurlijke wijze, waardoor uw naaste omgeving niet zal merken dat u een haarwerk voor mannen draagt.

Kies een haarwerk voor mannen van Hair4You

Bij Hair4You worden alle haarwerken op een zeer professionele wijze aangebracht. Samen met u gaan wij op zoek naar een haarwerk dat precies bij uw haar en hoofdhuid past. Hierdoor bent u verzekerd van een prachtig haarwerk waarmee u weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat. Heeft u last van haaruitval? Hair4You helpt u graag dit probleem op te lossen.

Voor meer informatie of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Hair4You staat graag voor u klaar!

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op