Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Confectie haarstukken

Hair4You maakt zowel haarwerk op maat als confectie haarstukken. Voor confectie haarwerk wordt veelal gekozen als er sprake is van tijdelijke kaalheid. Bijvoorbeeld bij kaalheid of haaruitval door een chemokuur of andere medicatie. U wordt door ons begeleid vanaf het moment dat uw haar uitvalt tot het moment dat u het confectie haarwerk nodig heeft. Uiteraard staan wij ook daarna voor u klaar, want uw mooie en comfortabele haarwerk kunt u door ons laten verzorgen!

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wat zijn confectie haarstukken?

Confectie haarstukken zijn haarstukken die kant-en-klaar worden aangeboden. Het haarstuk wordt niet volledig op maat gemaakt en dit bespaart tijd. Doordat het aanmeten van een confectie haarstuk minder tijd kost, zijn confectie haarwerken uitermate geschikt als u zoekt naar een tijdelijk en snel hulpmiddel. De confectie haarstukken worden snel geleverd en meestal kunt u het haarstuk zelfs direct dragen als u bij Thijs Arits en zijn team de salon verlaat.

Verschillende soorten confectie haarstukken

Confectie haarstukken worden niet op maat gemaakt, maar zijn er wel in veel verschillende uitvoeringen. U kunt de kleur kiezen die bij u past. Daarnaast heeft u keuze uit tal van modellen uit ons brede assortiment van confectie haarstukken. Denk aan klassieke en stijlvolle kapsels maar ook moderne, trendy kapsels. Confectie haarwerken zijn kant-en-klaar. Toch zijn ze zowel verkrijgbaar met synthetisch haar als met echt haar. Zo kunt u toch kiezen voor een materiaal dat u prettig vindt aanvoelen, het mooist vindt of vanwege het onderhoud het best bij u past.

Wanneer u interesse heeft in een confectie haarwerk kunt u een afspraak maken. Wij bespreken dan uw wensen. Moet u een chemokuur ondergaan? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken voordat uw haar uitvalt. Wij kunnen het haarwerk dan zo maken dat het goed lijkt op uw eigen haar en de overgang zo klein mogelijk is.

Vul voor meer informatie of het inplannen van een afspraak ons contactformulier in.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op