Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Haarwerken van echt haar!

Hair4You biedt diverse haaroplossingen, zoals haarwerken van echt haar maar, pruiken, haarwerken en haarstukjes. U kunt bij deze producten tal van keuzes maken. Kies bijvoorbeeld voor echt haar of synthetisch haar, ga voor trenzen of een pruik, en kies de manier van bevestigen waarbij u zich prettig voelt. Thijs Arits en zijn team staan voor u klaar om u te helpen de oplossing te kiezen die u het best bij u past. We bekijken uw coupe en situatie afzonderlijk, want een haaroplossing van Hair4You is altijd maatwerk!

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Iedereen is uniek

Haar is een zeer persoonlijk kenmerk. De lengte, de kleur, het model en het volume zijn bepalend voor de uitstraling van uw haar en dus van u. Ook andere aspecten, zoals de tint van uw huid, de lengte van uw hoofd en kleur van uw ogen zijn bepalend voor de manier waarop uw haar tot uiting komt. Bij Hair4You wordt rekening gehouden met alle aspecten die van invloed zijn op de uitstraling van het haar, zodat u ervan bent verzekerd dat u voor de voor u beste oplossing gaat!

Pruiken & haarstukjes

Er zijn verschillende redenen waarom onze klanten besluiten om voor een pruik te kiezen. Ze hebben bijvoorbeeld last van haaruitval door hormoonschommelingen of hebben haaruitval door bestraling of een chemokuur. Wat de reden ook is, er zijn meer pruikdragers dan u zich wellicht realiseert, en dat zijn mannen én vrouwen! Hair4You heeft veel ervaring met het aanmeten van de juiste pruik. Na ons advies en het aanmeten van de juiste pruik, is deze nauwelijks te onderscheiden van een natuurlijk kapsel.

Naast pruiken kunt u bij ons ook kiezen voor haarstukjes. Deze worden vooral gebruikt bij het veel voorkomende verschijnsel van kale plekken. Krijgt u één of meerdere kale plekken? Dan is het plaatsen van één of meerdere haarstukjes een oplossing. Het plaatsen van een haarstukje is bij Hair4You altijd maatwerk. Hierdoor sluiten de haarstukjes altijd perfect aan op uw kapsel en de contouren van uw hoofd. Kale plekken zijn erg vervelend en daarom is het niet alleen van belang voor uw uiterlijk om deze onder handen te nemen. U voelt zich met een haarstukje dat door anderen niet kan worden opgemerkt ook veel beter en zelfverzekerder!

Hernieuwd zelfvertrouwen

Het herstellen van uw haar en kapsel kan vele effecten hebben. Het geeft u een betere uitstraling en voorkomt praktische zaken, zoals het afkoelen van uw hoofd in de buitenlucht. De grootste winst wordt echter behaald op het innerlijk. Een goed uiterlijk zorgt voor zelfvertrouwen en dat maakt het mogelijk dat u weer zelfverzekerd en comfortabeler voor de dag kunt komen. Kortom, een maatwerk oplossing als een pruik of een haarstukje zorgt er voor dat u er weer goed uitziet en u weer goed voelt!

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op