Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Hair extensions laten zetten? Hair4You!

Droomt u ook van een volle bos haar met mooi volume? Of lang, weelderig haar, wat u prachtig in model kunt brengen? Wanneer u van nature niet gezegend bent met een dergelijke haardos, dan kunt u kiezen voor hair extensions. Hair extensions zijn haaraanvullingen die zeer natuurlijk blenden in het eigen haar, waardoor u met een schitterende haardos door het leven kunt zónder dat men ziet dat het niet uw eigen haar is.

Hair extensions zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, modellen en lengtes. Zo zijn er altijd passende extensions te vinden, dus kom vooral een keer vrijblijvend langs om te kijken wat er mogelijk is!

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Hair extensions - de mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden en methodes wanneer u kiest voor hair extensions. We zetten ze even voor op een rijtje:

1) Écht haar of synthetisch haar?

In principe kunt u kiezen voor twee opties qua haarsoort: écht en synthetisch haar. Het voordeel van echt haar is dat u er langer mee kunt doen. De prijs van echt haar ligt echter ook een beetje hoger dan die van hair extensions van synthetisch haar. Uiteraard geven we u in de salon advies.

2) Bevestigingsmethode van de hair extensions

Er zijn drie verschillende bevestigingsmethodes van hair extensions, namelijk

 • Wax / keratine: de hair extensions worden stevig in het haar bevestigd door een keratine / wax te smelten. Het voordeel is dat de extensions lang kunnen blijven zitten, maar ze kunnen het haar wel beschadiging wanneer ze eruit worden gehaald.
 • Microring hair extensions: De extensions worden bevestigd door een klein ringetje. Ze zitten hierdoor wel iets minder stevig in uw haar, en kunnen eruit glijden. Echter, door de microring methode kunnen de uitgevallen hair extensions ook eenvoudig weer worden teruggeplaatst.
 • Weave: Tenslotte is het mogelijk om hairextensions in te vlechten. Dit noemt men ook wel een weave.

3) Kleur en model

Uiteraard heeft u ook een keuze qua kleur en model. We kunnen hair extensions meeverven met de rest van uw haar, zodat het perfect aansluit bij uw huidige coupe. Daarnaast kunnen de extensions krullend, golvend of stijl zijn. Uiteraard kunnen we u ook meteen een gewenste coupe knippen, zodat u met een compleet nieuw kapsel de salon uit loopt.

Benieuwd wat hairextensions voor u kunnen doen?

Bent u benieuwd wat hair extensions voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak en laat u verrassen door de mogelijkheden en het schitterende resultaat. We adviseren u graag zodat u de perfect passende hair extensions krijgt.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op