Onze tevreden klanten

Heren pruiken

Haarverlies is een vervelend probleem dat uw vertrouwen kan aantasten. Haaruitval is een fenomeen dat vaker bij heren voorkomt dan bij dames. Er zijn verschillende oorzaken te noemen voor haarverlies. Zo kan het worden veroorzaak worden door stress, het gebruik van medicijnen, een erfelijke aanleg of een ongezond voedingspatroon. Voor haarverlies zijn verschillende middelen die voor u een uitkomst kunnen bieden. Daarom bieden wij bij Hair4You ook mannen pruiken aan.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Mannen pruiken van Hair4You

Pruiken zijn er in verschillende maten en modellen. Voor vrouwen bieden wij natuurlijk andere pruiken dan voor mannen om het haaruitval optimaal te verbergen. U kunt kiezen voor een mannen pruik die gemaakt is van synthetisch haar. Ook kunt u gaan voor een haarwerk van echte haren, of een combinatie van beide materialen. Pruiken die gemaakt zijn van echte haren hebben een betere kwaliteit, maar zijn ten opzichte van synthetische pruiken ook duurder in de aankoop. Samen met u kunnen wij bekijken welke oplossing en welk materiaal het best bij u past.

Divers en uitgebreid aanbod

Heeft u als man last van kale plekken of kaalheid op het gehele hoofd, dan kan een heren pruik een oplossing voor u zijn. Met een mannen pruik geniet u weer van een volle haardos waardoor niemand zal opmerken dat u lijdt onder een haarprobleem.

Haarintegratie van Hair4You

Bij Hair4You bieden wij u een haarintegratie-systeem dat op een unieke wijze de pruik verwerkt in uw eigen haar. Zo zullen vele onbekenden in uw omgeving niet merken dat u last heeft van haarverlies of haaruitval. Kom gerust een keer langs bij Hair4You of neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. Ook online kunt u een kijkje nemen in ons aanbod mannen pruiken.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op