Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten
Bekijk alle succesverhalen Bekijk voor en na foto's

Ervaringen van klanten van Hair4You

Klanten laten ons vaak spontaan weten hoe ze over onze dienstverlening denken. Dit horen wij natuurlijk graag. Daarnaast delen wij deze opmerkingen graag met u. Een aantal klanten hebben leuke verhalen, die wij voor u op deze website hebben gezet. Er zijn echter ook klanten die op een externe website een beoordeling of review hebben achtergelaten. Ook deze referenties willen wij graag met u delen.

Onderstaand vindt u een overzicht van websites waarop Hair4You een eigen pagina heeft. Klanten hebben hier een review geschreven en deze voor u beschikbaar gemaakt. U kunt deze pagina's eens bekijken. Natuurlijk zouden wij het leuk vinden als u dan ook direct uw eigen beoordeling achterlaat!

Google Plus
Google Plus is een social media site voor zowel particulieren als bedrijven. Gebruikers kunnen op een bedrijvenpagina een ervaring delen, een reactie geven of een beoordeling plaatsen. Uw eigen netwerk kan zien welk bedrijf u beoordeeld heeft. Om hier een review te bekijken of achter te laten, dient u ingelogd te zijn met een Google account.
Trust Pilot
Klantenbeoordelingen staan bij Trust Pilot centraal. Deze beoordelingen helpen niet alleen bedrijven hun dienstverlening te verbeteren; positieve beoordelingen stimuleren ook de verkoop. Daarnaast kan er een duurzame relatie opgebouwd worden met de klant.
Facebook reviews
Een ander bekend platform om beoordelingen achter te laten is natuurlijk Facebook. Hair4You heeft een eigen Facebookpagina waar u kunt lezen hoe klanten over ons denken en hoe wij ze hebben geholpen. Ook kunt u via onze Facebookpagina met ons in contact komen.

 

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Dit zijn de klantenreacties welke onze bestaande klanten hebben achtergelaten:

Gemiddeld wordt Hair4you met een 5 uit 5 beoordeeld, gebaseerd op 18 reviews

Zeer tevreden

" Vanwege chemotherapie ben ik spijtig genoeg een haarwerk moeten gaan dragen. Door aanbevelingen ben ik bij Hair4you terecht gekomen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Ik ben voortreffelijk geholpen door Leny en Thijs, niets is voor hen teveel. Eerst met veel zorg een haarwerk uitgezocht dat perfect bij mij past. Toen het moment van dragen daar was kon ik nog op de late zaterdagmiddag terecht voor de was- en knipbeurt van de eigen haren en de uitleg hoe het haarwerk te dragen en te verzorgen. Het past zo goed en lijkt zoveel op mijn eigen kapsel dat ik het geen probleem vind om te dragen en af en toe de vervelende ziekte een beetje doet vergeten. Het grootste compliment is dat bekenden vroegen wanneer mijn haren uit zouden gaan vallen terwijl ik op dat moment het haarwerk al droeg. Dit is een compliment voor mezelf maar zeker ook voor het team van Hair4you. "

Marian beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Hair4You is echt heel goed!

" Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend. Ik sta weer onbevangen in het (buiten)leven en doe dingen die ik jaren niet gedaan heb. Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug. De behandeling is discreet, persoonlijk, er wordt goed geluisterd en geadviseerd, kundige medewerkers. En het is ook nog eens gezellig. En je ziet er eerlijk niks van!! Antoinette "

Antoinette beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Een erg tevreden klant!!

" Vorige week kwam ik voor de eerste keer in de salon van hair4you. Daar werd ik heel fijn ontvangen en werden mij allerlei verschillende mogelijkheden mbt mijn alopecia areata (pleksgewijze kaalheid) verteld.
Gisteren kwam ik terug voor het aanmeten van mijn haarstukje. Wederom een hele fijne persoonlijke benadering waar echt tijd voor je wordt vrijgemaakt. Omdat het maken van mijn op maat gemaakt haarstukje werd er gekeken naar opties voor mij om deze tijd te overbruggen. Ik ging naar huis met een hele mooie dos haar. Mijn vriend omschreef het misschien wel het beste, 'het moment dat je het tijdelijke haarstukje kreeg straalde je helemaal'.
Ik ben dus enorm geholpen. Het haar is niet te onderscheiden! Ik ben een heel ander mens!
Hair4you, heel erg bedankt!!! "

Sandra beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Arits is top.

"Al jaren heb ik aleopetia adrogenetica. Een last om te dragen. Thijs en Angela hebben mij enorm geholpen door top haar maatwerk te leveren. Ik voel me zeer gelukkig hiermee. Dank jullie wel voor de altijd warme ontvangst , fantatische service , enorme kennis, prachtige ambiance en zeer aangenaam vriendelijk en deskundig personeel. "

Carlie Stroeks beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Heel tevreden over trenzen en service

" Ik ben heel tevreden met mijn trenzen. Ze maken mijn haar weer mooi vol op een natuurlijke manier. Je ziet geen verschil tussen mijn natuurlijke haar en de trenzen. De service is prima. "

Rongen beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Voor mij de beste haarwerkstudio in Limburg

" Voor mijn moeder heb ik een heel mooi haarstuk besteld bij Angela en Thijs. De kwaliteit van het haarstuk was van topkwaliteit en niet van echt te onderscheiden. Dank Angela en Thijs voor jullie warme ontvangst en expertise. Voor mij zijn jullie de beste Haarwerkstudio van Nederland door jullie gedrevenheid, vakmanschap en toewijding."

Inge Sikking beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Mijn geweldige ervaring!

" Ik ben zeer tevreden en ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om bij Thijs Arits en team in Stramproy deze behandeling te laten doen. Ik heb heel veel leuke en spontane reacties gekregen. Dat geeft me een goed gevoel en het voelt geweldig om dit uit te stralen naar iedereen die me dierbaar is. Ik ben vol lof over het hele team van Hair4you voor de zeer goede adviezen, de begeleiding, de behandelingen, de nazorg en niet te vergeten; de heerlijke bonbons met een kopje thee. Met dit geweldige resultaat is mijn zelfvertrouwen in waarde gestegen en ik ben er supertrots op. Thijs en team, jullie verdienen van mij alle vijf de sterren en die zijn meer dan verdiend. Dankjulliewel! "

Rita Van de Winkel-Hermans beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Blij!!

" Na jarenlange twijfel en zoektocht naar een perfecte oplossing voor miijn haarziekte, waardoor ik bijna geen haar meer heb, heb ik gekozen voor een haarwerk van hair4you bij Arits. Dit is 10 jaar geleden en ik ben nog steeds elke dag blij met mijn mooie haar. Mijn onzekerheid over mijn haar is helemaal verdwenen. Het zit elke dag anders, ik kan het kleuren, stylen, fohnen en een vlotte coupe dragen. Helemaal geweldig dus. Ik wordt bij Arits altijd vriendelijk geholpen, ze hebben goede tips voor de verzorging van het haarwerk en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen. Ik hoop dat wij nog lang op dezelfde voet verder kunnen gaan! "

Anja beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Reactie op Hair4you van PS

" Ik maak gebruik van Hair4You. Hierover ben ik zeer tevreden. Het is natuurlijk, ik voel me zelfverzekerd en heb eindelijk het kapsel wat ik al jarenlang wilde. Dus dik tevreden! "

Peter beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Ik raad iedereen deze zaak aan

" Ik ben zeer tevreden over deze zaak. Ik kom er al jaren en elke keer weer wordt er top werk verricht! De werknemers zijn erg klantvriendelijk en stellen de klanten altijd op hun gemak. Ik raad iedereen deze zaak aan! Kan u garanderen dat u er tevreden over zult zijn! "

Alina Crestez beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Reactie op Hair4you van PS

" even laten weten wat een fijne salon dit is met dochter paar keer geweest voor haarstuk zeer goede service klantvriendelijk denken finacieel ook met je mee van ons dus 5 sterren tot de volgende keer "

Willie Maas beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Meer een uitje dan een noodzakelijk iets

" We komen al geruime tijd met het hele gezin naar Haarstudio Arits. Je merkt aan alles dat het om zeer vakbekwame mensen gaat die hart voor hun werk hebben. Het begint bij de ontvangst, altijd hartelijk en met een prima kopje koffie. Omdat ik ook een haarwerk heb is goede verzorging van groot belang. Het is niet simpel even haren wassen, knippen en weg. Er wordt naast het haren wassen, een hoofdhuidmassage gegeven, terwijl ondertussen het haarwerk wordt voorbereid voor het terugplaatsen. Dit alles gebeurt op een rustige en aangename manier. Hierdoor voel je je ook echt klant waar tijd en aandacht aan wordt besteed. Al met al, meer een uitje dan een noodzakelijk iets. Haarstudio Arits heeft me ook altijd uitstekend geadviseerd en kan ik echt iedereen aanraden "

Bon Thomassen beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Hartelijk bedankt!!

" Vind het haarsysteem wat Thijs en Angela gebruiken echt heel mooi. Ik heb al jarenlang het Hair 4 You Systeem en ben nog steeds heel tevreden. Het is een goede kwaliteit haar en ik krijg vaak complimenten. Het is elke keer weer een gezellige koffiedrink-ochtend als ik weer bij jullie ben. Dus voorlopig zijn jullie me nog niet kwijt! En het voordeel: kom er elke keer weer als nieuw vandaan en dat is mooi mee genomen. Mijn dank aan het team van Hair 4 You! "

José Maes beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Goede adviezen & tips

" Wat heerlijk dat er een super kapsalon als Arits is , wanneer je een groot probleem met je haar hebt. Ik ben heel erg tevreden , blij en gelukkig met mijn nieuwe look. Een aanrader voor iedereen met of zonder haar probleem. Een team van proffesionele en zeer klantvriendelijke mensen hebben alle aandacht voor je. Goede adviezen & tips . Ik blijf.... "

Carlie Stroeks beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Perfect systeem om je goed uit te laten zien

" Haarstudio Arits Hair4You is een perfect systeem om je goed uit te laten zien. Het zit geweldig de service is perfect de deskundigheid van het personeel is meer dan goed. Kortom ik ben een tevreden klant die deze salon aan iedereen wilt aanbevelen. "

Annelies Ruijters beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Een aanrader voor een ieder

" Ik ben al meer dan 20 jaar klant bij Haarstudio Arits Hair4You, een goede service en gekwalificeerd personeel dat maakt deze kapsalon tot een topzaak. Deze kapsalon is ook altijd bezig nieuwe innovaties op het gebied van producten, stijlen en de nieuwste technieken. Een aanrader voor een ieder. "

Eric Petit beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Hair4You=The Top4You All

" Mijn jarenlange ervaring met hairextensions van Thijs Arits is visueel en ook letterlijk: "Hair4You=The Top4You All". Geweldige service, en maatwerk voor alle haarwerk, voor elke leeftijd. "

Pierre Heunen beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
Heel tevreden

" Ik ben heel tevreden, de service is prima en er wordt goed met jou mee gedaan "

Bianca Caris beoordeelde Hair4You met een 5 uit 5
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op