Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

De oorzaken van haaruitval bij mannen en vrouwen

Kaalheid bij vrouwen en mannen komt in verschillende soorten en maten voor. Haarproblemen kunnen ook diverse oorzaken hebben. Zo is stress een veel voorkomende oorzaak van haaruitval. Naast stress zijn er meer haaruitval oorzaken die haarverlies voortbrengen. Denk bijvoorbeeld aan medicijngebruik, roken, ijzertekort, anorexia, hormonen en afwijking aan de schildklier. Omdat er diverse oorzaken van haaruitval zijn, dient er ook een verscheidenheid te zijn in oplossingen voor haaruitval bij mannen en vrouwen. Een grote verscheidenheid aan oplossingen vindt u bij Hair4You.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Soorten oorzaken van haaruitval

De meest voorkomende soorten van haaruitval oorzaken zijn de androgenetische alopecie, alopecia areata en diffuse haaruitval. Androgenetisch alopecie is haarverlies die genetisch bepaald is. DHT is een hormoon dat, wanneer het veel voorkomt op uw hoofdhuid, haaruitval kan veroorzaken. Een andere haaruitval oorzaak die veel voorkomt is de alopecia areata, oftewel cirkelvormige haaruitval. Deze soort haarverlies staat bekend om de pleksgewijze kaalheid. Deze vorm van haarverlies komt veel voor bij zowel mannen als vrouwen, tussen de twintig en dertig jaar oud. De laatste vorm van haarverlies is diffuse haaruitval. Hiervan is sprake wanneer de haardichtheid overal op het hoofd afneemt. Deze vorm van haaruitval komt vaker voor bij vrouwen dan bij de mannen. Er wordt dagelijks veel haar verloren, waardoor het haar steeds dunner wordt.

Oplossingen van Hair4You

Voor alle verschillende vormen haarproblemen die voorkomen, bieden wij bij Hair4You een oplossing. Zo kunt u weer gewoon genieten van een prachtige bos haar. Bij Hair4You bieden wij u pruiken, toupets en haarstukjes en kunt u dus altijd een passende oplossing voor uw haarprobleem bij ons vinden. Wanneer er gekozen wordt voor een haarstukje om daarmee de oorzaken van haaruitval tegen te gaan, dan kunt u bij ons terecht voor de beste afwerking van dit haarstukje in uw haar. Door het integratiesysteem dat wij ontwikkeld hebben zal niemand opmerken dat u een haarstukje heeft.

Kies voor Hair4You!

Heeft u last van haarverlies, kaalheid of een andere haaruitval oorzaak en wilt u hiervan af ? Kies dan voor Hair4You en neem contact met ons op. Samen kunnen we uw haarproblemen oplossen, zodat u weer kunt genieten van een prachtige dos haar op uw hoofd. Niemand zal opmerken dat u een een haarstukje of toupet draagt.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op