Onze tevreden klanten

Haarwerken & haarintegratie salon

Thijs Arits, de man achter Hair4You, bracht in 1998 het eigen ontworpen, revolutionaire Hair4You-systeem uit. Hiermee kunnen allerlei haarproblemen gemakkelijk worden opgelost. Het haarintegratie systeem is de ideale oplossing als u dun haar heeft of last heeft van kaalheid. Tal van klanten liepen met Thijs Arits' hulp dolgelukkig onze salon uit. Zij hebben nu een nieuwe, volle coupe door middel van haarintegratie.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Haarwerkspecialist Hair4You & Arits Hair Beauty Style

Hair4You ligt samen met Arits Hair Beauty Style in Stramproy, een plaats in Limburg. Hair4You is gespecialiseerd in haarwerken en haarintegratie, en bij kapper Arits Hair Beauty Style kunt u terecht voor een knipbeurt, haarkleuring, beautybehandelingen en eventueel een volledige metamorfose. Maakt u bij haarwerker Hair4You een afspraak? Dan krijgt u een individuele behandeling in één van de speciaal ingerichte VIP behandelkamers, zodat wij u in alle privacy kunnen helpen.

De oplossing voor uw haarprobleem

Bij Hair4You staat een professioneel team klaar om uw haarprobleem te bespreken en om dit vervolgens op een manier die bij u past te verhelpen. Dun haar en kaalheid zijn veelvoorkomende haarproblemen en ze kunnen erg vervelend zijn. Uw zelfvertrouwen kan eronder lijden en u kunt daardoor ook sociale problemen ervaren. Dat is onnodig! Thijs Arits, de haarwerkspecialist van Hair4You, weet er zelf alles van. Hij draagt vanwege haarproblemen ook maathaarwerk en voelt zich hiermee veel prettiger. Hij is dan ook dé persoon die u begrijpt en kan helpen uw zelfvertrouwen terug te krijgen. Dit door een op maat gemaakt haarwerk in uw haar te integreren.

Uw persoonlijke haarwerker

Met de haarintegratie bij Haarwerkspecialist Hair4You krijgt u een moderne uitstraling. Het eindresultaat is natuurlijk en daardoor is het niet te zien dat uw haar is aangevuld met een haarwerk. Voor een optimaal natuurlijk eindresultaat worden het model en de kleur zorgvuldig gekozen door een Hair4You specialist. Natuurlijk met goedkeuring van u. Het haarwerk is immers voor u en u moet zich er comfortabel bij voelen. Ligt het plan voor uw persoonelijke haarwerk klaar? Dan zorgen wij ervoor dat het gehele traject van haarintegratie soepel en prettig verloopt. U krijgt hierbij tevens tijdens de draagperiode deskundige en persoonlijke begeleiding van ons specialistenteam. Neem contact met ons op en dan zorgen we samen ervoor dat u een volle coupe krijgt en kunt gaan genieten van uw nieuwe 'ik'.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op