Onze tevreden klanten

Missie & visie Thijs Arits

“Ik verloor op jonge leeftijd mijn haren, dus ik spreek uit ervaring als ik zeg dat dit een enorme impact kan hebben op uw zelfvertrouwen. Ik ontwikkelde het Hair4You haarvolumesysteem. Dit systeem is de oplossing voor mensen waarbij extensions niet meer mogelijk zijn. Het was mijn doorbraak."

Thijs Arits"Mensen met verschillende haarproblemen kwamen naar mij voor hulp. Mensen met serieuze haarproblemen, zoals kinderen met kanker, hielp ik gratis. Dit maakte deel uit van mijn persoonlijke groeiproces: ik weet dat ik hun ziekte niet kan genezen, maar ik kan er wel voor zorgen dat ze zich weer mooi voelen en daardoor meer zelfvertrouwen hebben en zich beter voelen."

"Mijn beste leermeesters zijn dan ook de vele patiënten die ik heb mogen helpen. Door hen heb ik geleerd hoe ik veel verschillende haarproblemen het best kan behandelen. Ik ben specialist in het uitkiezen van een geschikt maathaarwerk, ongeacht of hier een medische of esthetische reden aan ten grondslag ligt. Natuurlijk kies ik het maathaarwerk altijd samen uit met mijn cliënt."

"Ik heb het grote geluk dat ik van mijn passie en hobby mijn vak heb mogen maken. Ik kan veel betekenen voor mijn cliënten, omdat ik uit eigen ervaring spreek. Ik weet hoe het is als een haarprobleem uw zelfvertrouwen kwetst en u daardoor wordt belemmerd in uw dagelijkse leven. Ik zie de kwetsbaarheid van mijn cliënten en help ze hun zelfvertrouwen terug te vinden met hoogwaardige, kwalitatieve haarwerken. Dat is voor mij de kroon op mijn werk!"

"Ik nodig u en uw familie graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is.”

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op