Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Pruiken bij haarverlies

Heeft u last van haarverlies of haaruitval? Dit komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en in sommige gevallen kan het blijvend zijn. Thijs Arits, de eigenaar van Hair4You, weet er alles van. Hij kreeg op jonge leeftijd te maken met kaalheid en ervaarde hoe dit zijn zelfvertrouwen schaadde. Heeft u dezelfde problemen? Laat bij ons een haar- en huidanalyse doen om de oorzaak van uw haarverlies te achterhalen. Met deze achtergrondinfo kunnen wij de beste oplossing voor u vinden.

Soms is er helaas geen oplossing voor haaruitval of haarverlies, maar dit betekent niet dat u blijvend met negatieve gevoelens hoeft rond te lopen. Met een haarstukje, toupet, pruik of damespruik wordt uw dunne haar of kaalheid onzichtbaar en kunt u zich weer comfortabel voelen in allerlei situaties. Wij van Hair4You helpen u graag in dit proces en kunnen u alle mogelijke opties laten zien!

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Verschillende soorten haar pruiken

In ons assortiment haarpruiken vindt u zoveel verschillende opties. Iedere persoon is uniek en daarom zoeken wij ook voor u een unieke en perfect passende pruik. Wij bieden u standaard haarpruiken, maar hiernaast kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een op maat gemaakte pruik, zodat uw haarverlies zo optimaal mogelijk kan worden verborgen. Onze pruiken zijn ofwel gemaakt van synthetisch haar of van echt haar. Het verschil is dat het echte haar over het algemeen kwalitatiever is en de pruik van echt haar daarom langer meegaat.

Wat vergoedt de verzekering?

Haarverlies is een probleem dat veel voorkomt in Nederland. Niet alleen oudere mensen hebben last van dit probleem, want ook jonge mensen kunnen haarverlies hebben. Over het algemeen komt haaruitval meer voor bij mannen dan bij vrouwen, maar ook vrouwen kunnen last hebben van kaalheid of dun haar. Doordat haaruitval in Nederland zo'n veel voorkomend probleem is, worden de haar pruiken vaak helemaal of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed.

Haarverlies? Kies voor Hair4You!

Wilt u een oplossing voor uw haarverlies of haaruitval? Ga dan voor een pruik van Hair4You die voor u op maat wordt gemaakt en voel u prettig met uw kapsel. Ook na een chemokuur kunt u bij ons terecht voor een pruik om uw oude haardos weer terug te krijgen.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op