Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Reviews & recensies over onze kapsalon

Wilt u graag weten wat de ervaringen van eerdere klanten van Hair4You zijn? Reviews en beoordelingen van andere klanten kunnen u laten weten dat u bij ons aan het juiste adres bent en zorgeloos bij Hair4You in de stoel kunt gaan zitten. De klanten van Hair4You delen graag hun ervaringen met u en daarom kunt u bij ons op de website en op externe websites de meningen en ervaringen van onze klanten lezen.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Social Media

Klanten kunnen via verschillende sociale media kanalen onze haarstudio beoordelen en een review plaatsen. Middels social media zien vrienden en kennissen van de klant hoe Hair4You beoordeeld wordt. U kunt bijvoorbeeld een reactie achterlaten via Google+.

Trustpilot

Hair4You heeft ook een bedrijfspagina op Trustpilot, waarop klantenervaringen worden geplaatst. Zo zorgt Trustpilot ervoor dat er wederzijds vertrouwen ontstaat tussen de consument en ons bedrijf. Ook kunt u als consument zijnde, uzelf informeren over ons bedrijf door de website van Trustpilot te bezoeken.

Preferenso

Bij Preferenso vind u een complete verzameling van klantenreviews en onafhankelijke service ervaringen. De reviews van andere consumenten kunnen u vertrouwen geven in Hair4You. Ook kan het lezen van klantenervaringen ervoor zorgen dat u niet teleurgesteld wordt.

Referenties

Heeft u de service en behandeling bij Hair4You als zeer prettig ervaren? Dat is natuurlijk waar wij naar streven en dit willen wij graag delen met de rest van onze klanten. Daarom kunt u natuurlijk ook altijd zelf een reactie achterlaten. Lees ook de reviews van onze andere klanten hier.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op