Onze tevreden klanten

Pruik van synthetisch haar

Gaat uw voorkeur uit naar een pruik van synthetisch haar? Dan kunnen wij van Hair4You u deze ook leveren. Synthetisch haar is 'nephaar', een soort polyester. Het materiaal verschilt van echt haar en is dan ook van een andere kwaliteit. Het kwaliteitsverschil tussen synthetische haarstukken en haarstukken van echt haar zorgt ook voor een verschil in de prijs.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Synthetische haarstukken verzorgen

Synthetische haarstukken dient u net als haarstukken van echt haar te verzorgen. Dit kunt u doen met speciale behandelingen met speciale haarproducten. Polyester heeft deze verzorging nodig om soepel te blijven. Bij Hair4You kunt u de nodige producten halen en kunnen wij u tevens voorzien van informatie over hoe u uw haarwerk het best verzorgt. Indien gewenst kunt u voor extra behandelingen ook naar onze salon komen. Wij kunnen uw synthetisch haar dan bijvoorbeeld stomen, terug in model brengen en zorgen voor een mooie glans op het haar.

Synthetisch haar of echt haar?

Bij het uitkiezen van een haarwerk is het belangrijk dat u iets kiest waar u zich goed en prettig bij voelt. U moet door het haarwerk meer zelfvertrouwen krijgen. Daarom staat eerlijkheid bij ons ook voorop. Wij adviseren discreet en bieden altijd advies op maat. Als u wilt, kunnen wij voor u een offerte maken en contact leggen met uw zorgverzekeraar om te achterhalen hoeveel u voor uw haarwerk kunt krijgen vergoed.

Maak een afspraak voor een consult en wij vertellen u alles wat u wilt weten over synthetische pruiken, synthetische haarstukken en de verschillen tussen synthetische en echte haarwerken.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op