Klik op een foto voor de succesverhalen van onze klanten

Normaal of abnormaal haaruitval?

Mensen verliezen iedere dag een aantal haren, maar wanneer is dit haarverlies normaal of abnormaal? Het is normaal als u tussen de 50 tot 150 haren per dag verliest. Deze haren die u elke dag verliest, groeien normaal gesproken weer aan. Het is abnormaal wanneer u meer dan 150 haren per dag verliest. Mocht dit bij u het geval zijn, dan kunt u spreken van haarverlies of haarproblemen. Lijdt u onder een haaruitval probleem? Dan kunt u kiezen voor een oplossing op maat, zoals een toupet. Wij van Hair4You staan voor u klaar met een passend advies.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

De oplossing voor haaruitval!

Niet alleen bij vrouwen komt haaruitval voor, maar ook veel mannen lijden onder dit probleem. Waar een probleem is, is er in veel gevallen ook een oplossing. Dit is ook het geval bij haarproblemen. Haarverlies en haaruitval kunnen worden verholpen en Hair4You biedt hier verschillende oplossingen voor, zoals een toupet. Het is van belang dat u gaat voor een passende toupet die perfect aansluit bij uw eigen haar.

Belangrijke punten bij toupet

Een toupet kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo kan de toupet gemaakt worden van synthetisch haren. Daarnaast zijn er ook toupets die worden ontwikkeld met echte haren. Deze toupets die zowel voor mannen als vrouwen beschikbaar zijn, beschikken over meer kwaliteit dan de synthetisch toupets. Doordat de kwaliteit van deze haarwerken van echte haren beter is, zullen deze ook langer meegaan. De levensduur van toupets hangt tevens voor een deel af van de zuurtegraad van uw hoofdhuid. Ook is het bij een toupet belangrijk dat de haarkleur van uw haarwerk gelijk is aan de haren die u nog op uw hoofd heeft.

Kies voor een toupet, kies voor Hair4You

Last van haarproblemen of van plaatselijke haaruitval? Wilt u voorkomen dat anderen opmerken dat u last heeft van deze problemen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bieden verschillende oplossingen voor deze problemen bij Hair4You. Kom bij ons langs, dan bespreken we alle mogelijkheden.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op