Onze tevreden klanten

Toupetten

Toupetten zijn op maat gemaakte haarstukken, die perfect aansluiten bij eigen haar. Toupetten verschillen van pruiken, die het hele hoofd bedekken. Met toupetten wordt namelijk het eigen haar aangevuld in plaats van bedekt. Door deze aanvulling ontstaat er weer een volledige coupe. Vaak bedekt de toupet een kale plek bovenop of achterop het hoofd. Een toupet kan echter ook worden gebruikt als oplossing voor verminderd haarvolume.

Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies

Toupetten voor mannen en vrouwen

Doordat toupetten als aanvulling dienen, is persoonlijk maatwerk van belang. Bij Hair4You bent u in goede handen. Samen kiezen we het haar uit dat het best bij u past én kunnen we kiezen voor een kapsel dat voor u het meest geschikt is en het meest comfortabel aanvoelt. Een toupet aanmeten, is bij ons een proces dat van begin tot eind samen wordt doorlopen. Wilt u synthetisch haar of liever echt haar? Wilt u met de toupet kunnen sporten, slapen en zwemmen? Bij een persoonlijk consult kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden en keuzes die u bij onze haarwerken heeft. Onze haarwerken die dienen als toupetten, worden aangemeten en vervolgens naar wens geknipt. Zo krijgt u het kapsel dat u wilt en waar u zich goed bij voelt. Het kapsel past bij u en door het knippen van uw haar met toupet is het onzichtbaar dat u een haarstuk draagt.

Mogelijkheden met toupetten

De toupetten van Hair4You zijn niet te onderscheiden van echt haar. Daarbij kunt u met verschillende wijzen van bevestigen gewoon met de toupet door weer en wind gaan. Zwemmen, naar de sauna, douchen en sporten? Geen probleem!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag! Natuurlijk kunt u voor advies ook langskomen in onze salon.

Openingstijden Kom gerust eens langs
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur
Woensdag: 8.30 - 18.00 uur
Donderdag: 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten
Reacties van onze klanten Antoinette

“ Ik heb Hair4You nu bijna 2 maanden. Het bevalt meer dan uitstekend.
Het is even door de zure appel heen bijten en het is even wennen. Gun dat ook de tijd, dat komt goed. Je krijgt er echt ruimschoots voor terug... ”

> Alle klantenreacties
Hair4you uw haarwerkspecialist Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies
Waarom Hair4You een oplossing biedt
 • Meer dan 29 jaar ervaring
 • Gratis intakegesprek
 • Behandeling in een aparte V.I.P. Ruimte
 • Rechtstreekse declaratie bij alle zorgverzekeraars
 • Bezoek aan huis mogelijk
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie
 • Huid- en kleuranalyse
 • Persoonlijke betrokkenheid door eigen haarproblemen
 • Make-up en wenkbrauwadvies
 • Na elke medische behandeling een gratis knipbeurt
De Limburger: Hair4you

Speciaal voor Dagblad De Limburger verscheen er een artikel over de passie en het werk van haaruitval- en pruikspecialist Thijs Arits van Hair4you....

Lees meer
Dag van het haarwerk

Op 16 juni 2016 is de nationale dag van het haarwerk. Ook Hair4you wilt iedereen met een pruik of haarwerk een hart onder de riem steken. Het wordt...

Lees meer
Raphaël Perrier collectie

Bij Hair4you kunt u sinds kort kiezen uit verschillende trendvolle pruiken van de Franse haarstylist  Raphaël Perrier. De pruiken zijn vo...

Lees meer
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op